Om te delen:
Facebook
Facebook
Google+
http://watchriseet.nl/waar-kan-ik-jou-bij-helpen/
Pinterest
Instagram

Ervaar jij lichamelijke klachten?

Bepaalde lichamelijke klachten zoals darmklachten, eczeem of andere huidaandoeningen, moe & futloos voelen, migraine of andere hoofdpijn klachten zijn in veel gevallen voeding & leefwijze gerelateerd. Door daar kritisch naar te kijken en stap voor stap bepaalde aanpassingen te doen, zullen in veel gevallen de klachten verdwijnen.

In sommige gevallen adviseer ik een (EMB) bloedtest te doen. Je bloed wordt op allerlei vlakken uitgebreid getest zo kunnen er diverse verstoringen worden aangetoond zoals vitaminen en mineralen tekorten, een verstoring in de ph – balans, verstoringen in de darmen, lever – bacteriële en virale belastingen zijn enkele voorbeelden hiervan.

Ik neem d.m.v. een prikpen wat bloed af uit je vinger en stuur dit op naar het laboratorium waar ik mee samenwerk, hieruit volgt dan een voedingsadvies & eventueel een suppletieadvies. Op deze manier hebben we in één keer helder waar de klachten vandaan komen en kunnen we veel gerichter te werk gaan.

Wil je gewicht verliezen en behouden?

Je kunt bij mij ook terecht wanneer je kampt met overgewicht, door stap voor stap je voedingspatroon aan te passen bereik je jou ideale gewicht. Ik leer je om etiketten te lezen zodat je bewuste (re) keuzes kunt maken. Bovendien leg ik je uit waarom het beter is om andere keuzes te maken, zodat je jou lichaam beter leert begrijpen.

Ook hierin is het ontzettend belangrijk om naar het grotere geheel te kijken, dus neem je bijvoorbeeld wel eens tijd voor jezelf om ECHT even te ontspannen? Hoeveel beweeg je per dag?

Voeding is ontzettend belangrijk, maar bewegen en ontspannen zijn dat net zo goed! Ook deze aspecten neem ik dus mee in mijn coaching.

Het is van belang om een gezonde(re) manier van leven te realiseren die precies bij JOU past, wat voor iemand anders werkt hoeft niet ook voor jou te werken, ieder lichaam is tenslotte weer anders. Ik help je graag om inzichtelijk te krijgen waar het beter kan en hoe je dit het best aan kan pakken.

Ik ben van mening dat dit de enige en juiste manier is om gewicht te verliezen en op gewicht te blijven. Stap voor stap en alles in je eigen tempo!

Ben je opzoek naar informatie over mijn werkwijze en tarieven? Klik dan hier!

Gezonde recepten

Op mijn website kun je ook gezonde recepten vinden, dat ik enorm van koken hou mag dan ook geen verassing zijn. Koken is voor mij pure ontspanning en bovendien kan ik hier al mijn creativiteit in kwijt.

Ik zorg er altijd voor dat ik recepten bedenk die in een mum van tijd klaar zijn, bovendien zijn het voedzame & kleurrijke gerechten , zo ben ik ervan verzekerd dat we  veel verschillende voedingsstoffen binnen krijgen.

Na een drukke dag is het tijd voor ontspanning, ik duik dan het liefst de keuken in om een gezonde & voedzame maaltijd te maken voor mij en mijn gezin, het is dan een kleine moeite om deze recepten op mijn website te delen.

Gezond eten is ECHT niet moeilijk! En ik wil jou inspireren om ook gezond (er) te gaan eten zodat je zelf kan ervaren hoe groot het effect van gezonde voeding is.

Teamcharlie

Ook maak ik deel uit van #teamcharlie het team van Charlotte van Charlie’s Kitchen, ik bedenk met enige regelmaat recepten voor haar prachtige website. Klik hier voor de recepten die ik voor Charlie’s Kitchen maakte!

Charlotte en ik delen dezelfde passie: mensen bewust maken omtrent voeding, dus laat voeding vóór je werken in plaats van tegen je!

Door simpelweg andere keuzes te maken kun je al enorme resultaten behalen!

Heb je vragen? Stuur me een berichtje via het contactformulier.

 

 

Waar kan ik jou bij helpen?
Getagd op:                                                            

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *