Lichamelijke klachten

Bepaalde lichamelijke klachten zoals darmklachten, eczeem of andere huidaandoeningen, migraine, moe & futloos voelen, zijn in veel gevallen voeding gerelateerd.

Door je voedingspatroon eens kritisch te bekijken en bepaalde aanpassingen door te voeren kunnen de klachten verdwijnen.

In sommige gevallen adviseer ik om een EMB bloedtest te doen. Je bloed word op allerlei vlakken uitgebreid getest zo kunnen er diverse verstoringen worden aangetoond zoals vitaminen & mineralen tekorten, een verstoring in de ph – balans, verstoringen in de darmen, bacteriële en virale belastingen zijn enkele voorbeelden hiervan.

Ik neem d.m.v een prikpen wat bloed af uit je vinger en stuur dit op naar het laboratorium waar ik mee samenwerk, hieruit volgt dan een voeding, leefstijl & eventueel een suppletie advies.

Op deze manier heb ik in één keer helder waar de klachten vandaan kunnen komen en kan ik een veel gerichter advies geven.

Voor meer informatie over de EMB test kijken even hier!

Gewicht verliezen en behouden

Je kunt ook bij mij terecht wanneer je kampt met overgewicht, of wanneer je wat fitter en vitaler door het leven wil gaan. Door stap voor stap je voedingspatroon aan te passen, creëer je een nieuwe manier van omgang met voeding, die er uiteindelijk voor zorgt dat je ook op de lange termijn op gewicht blijft.

Ik leer je bijvoorbeeld etiketten te lezen zodat je bewuste (re) keuzes kunt maken, ook leg ik je uit waarom het soms beter is om een andere keuze te maken zodat je jou lichaam beter leert begrijpen.

Het is van groot belang om een gezonde (re) manier van leven te realiseren dat bij JOUW past, wat voor iemand anders werkt hoeft niet per definitie ook voor jou te werken, geen mens is hetzelfde tenslotte.

Een persoonlijk plan van aanpak is de enige en juiste manier om gewicht te verliezen en ook op gewicht te blijven.

Gezonde recepten

Op mijn website kun je ontzettend veel gezonde recepten vinden, dat ik enorm van koken hou mag dan ook geen verassing zijn. Koken is voor mij pure ontspanning.

Na een drukke werkdag duik ik het liefst de keuken in om een gezonde & voedzame maaltijd te maken voor mij en mijn gezin. Ik heb met veel plezier al deze heerlijke recepten voor je uitgewerkt, zodat je kan zien dat gezond eten niet veel tijd hoeft te kosten en niet ingewikkeld is 🙂

Klik hier om naar mijn recepten te gaan!