Werkwijze 

Voorafgaand aan het eerste consult zal ik je vragen om een voedingsdagboek bij te houden en een vragenlijst in te vullen. Zo krijg ik een helder beeld van je doel, je eventuele klachten en hoe je voedingspatroon en leefwijze er op dit moment uit zien.

Aan de hand van deze gegevens stel ik een persoonlijk voedingsplan plan op waarin ik je tips & trics geef voor structurele verandering. Je krijgt een uitgebreide analyse en verbeterpunten ten opzichte van je huidige voedingspatroon, ook geef ik je een advies met betrekking tot beweging en ontspanning.

Eerste consult

Tijdens het consult bespreken we je voedingsdagboek, de vragenlijst,  de uitgebreide analyse die ik voor je gemaakt heb en we bespreken wat je wensen zijn ten opzichte van de begeleiding, indien gewenst.

De kosten van het eerste consult + persoonlijk voedingsplan zijn € 95,00.
Deze kosten zijn als volgt opgebouwd: 60 minuten directe tijd (het gesprek zelf) en 30 minuten indirecte tijd (opstellen van het voedingsplan)

Vervolg consult

Omdat het erg belangrijk is om stap voor stap wijzigingen aan te brengen in je voedingspatroon en leefwijze is mijn advies om minimaal 5 vervolg consulten in te plannen zodat je stap voor stap kunt ontdekken wat voor jou werkt en haalbaar is op het gebied van zowel voeding, beweging en ontspanning.

In een vervolg consult bespreken we je vorderingen, geef ik je adviezen en overleggen we samen wat de volgende aanpassingen zijn ten opzichte van het realiseren van je uiteindelijke doel.

De kosten voor een vervolgconsult bedragen € 35,00 voor 30 minuten. ( extra tijd:  € 15,- per 15 minuten)

*De behandelwijze is persoonlijk en varieert voor iedereen.

(EMB) Bloedtest

De kosten voor het afnemen van een EMB ( bloedtest) zijn € 165,-.

Zie deze pagina voor meer informatie over de bloedtest.

De genoemde prijzen zijn inclusief 21% btw.

Een consult of bloedtest breng ik in rekening middels een factuur, ook is het mogelijk om het bedrag direct per pin te voldoen.

Een afspraak dient telefonisch, per whatsapp/sms minimaal 24 uur van te voren te worden geannuleerd. Bij annulering minder dan 24 uur voor aanvang van het consult zal het gehele consult in rekening worden gebracht.

**Een consult of bloedtest wordt niet vergoed door je zorgverzekering.